Banner

Informatiebijeenkomst pluimveehouderij 'Grip op de kip'

7 juni 2018 | Door:  Bertus Dijk

Woensdagavond 6 juni jl. heeft de door Alfa in samenwerking met ABN AMRO georganiseerde informatiebijeenkomst ‘Grip op de Kip’ plaatsgevonden in Hardenberg.

De avond werd geopend door Harm Folkers en Bertus Dijk.
Het centrale thema van deze avond was grip op de toekomst van de pluimveehouder.

‘Petje op – pet je af’

Om het ei te breken werd er als eerst een quiz  ‘petje op – pet je af’ gespeeld om gezamenlijk over diverse actuele onderwerpen te discussiëren. De stellingen gingen voornamelijk over risico’s op het pluimveebedrijf, financiële/fiscale aspecten en over pensioen/oudedagvoorziening.

Onderwerpen

Tijdens deze avond heeft Frans Dorrestijn verteld over de visie op de ontwikkelingen in de pluimveehouderij, op de rente en de financieringsaanvraag.
Namens Alfa heeft Monique Bieleman gepresenteerd hoe je investeringen en financieringen kunt doen en wat de mogelijkheden zijn bij de overdracht van je bedrijf. Ook heeft ze over risico beperking door keuze in de ondernemingsvorm, fiscale aspecten met betrekking tot de ondernemingsvorm en de oudedagvoorziening gesproken. 

Bedankt!

Wij willen graag de sprekers bedanken voor de presentatie en niet te vergeten alle aanwezigen voor hun motivatie, goede discussies en natuurlijk de inzet.

Gemist?

Op dinsdag 12 juni is deze lezing in Nijverdal te bezoeken, aanvang 19.30 uur.
Je kunt je opgeven door te bellen naar 088 – 253 2750 of per mail nijverdal@alfa.nl 

 

 

Bertus Dijk

Bertus Dijk

Senior klantbeheerder


Meer over Bertus