Banner

Duurzamer ondernemen? Alfa helpt je graag op weg

30 juni 2020 | Door:  Arthur Zantinge

Duurzaam ondernemen: de meeste bedrijven en organisaties zien de noodzaak in en willen graag toekomstbestendig blijven. Echter in de praktijk lopen ondernemers vaak tegen problemen aan. Wat is eigenlijk onze CO2-uitstoot als we die willen gaan beperken? Hoe kunnen we ons voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving? Wat betekent de circulaire economie voor ons? Hoe gaan we naar duurzamer mobiliteit? Wat zijn de quick wins in de bedrijfsvoering? Hoe kan verduurzaming bijdragen aan ons verdienmodel? Dagelijkse vragen die wij terugkrijgen van onze klanten en waarbij we je graag helpen. 

Als B Corp zijn wij al jaren actief om onze bedrijfsvoering duurzamer te maken. En bij veel van onze klanten zitten we al om de tafel om adviezen te geven op het gebied van duurzaamheid. Het is die combinatie van financiële en duurzame expertise die het verschil maakt. Ook voor jouw onderneming. 

Vanuit Alfa helpen we je graag verder, bijvoorbeeld met:

Heb je een vraag op het gebied van verduurzaming, CO2-reductiemaatregelen, of financiële stimuleringsmaatregelen daarvoor? Neem dan contact op met de adviseurs van Alfa Consultants via telefoonnummer 088-2533300 of stuur een e-mail naar duurzaam@alfa.nl. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met je lokale Alfa-adviseur.

Arthur Zantinge

Arthur Zantinge

Senior adviseur duurzaamheid

088 2531055 | azantinge@alfa.nl


Meer over Arthur