Banner

Alfa Registeraccountants nu vanuit vijf locaties actief

28 augustus 2019 | Door:  Wilco van der Spek

Alfa Registeraccountants opereert vanaf 1 september jongstleden nu ook vanuit Gorinchem en Zelhem.

De dochteronderneming van Alfa Accountants en Adviseurs hield al kantoor in de Alfa-vestigingen in Nijkerk (hoofdvestiging), Naaldwijk en Sneek. De uitbreiding is het gevolg van een flinke groei in de controlepraktijk en daarnaast willen we dichter bij onze klanten zitten, zegt directievoorzitter Wilco van der Spek van Alfa Registeraccountants.  

Alfa Registeraccountants breidt daarmee het aantal teams verder uit. Een investering met het oog op de klantrelatie, legt Wilco van der Spek uit. “Met Alfa Accountants en Adviseurs investeren we bewust in de aanwezigheid in de regio. Nu de controlepraktijk in de lift zit, willen we ook als registeraccountants dichter bij die klant staan.” 

Eerder al breidde Alfa Registeraccountants – met de hoofdvestiging in Nijkerk – uit naar een team in het westen (Naaldwijk) en het noorden (Sneek). Met Gorinchem wil de Alfa-dochter nu ook het zuiden nog beter bereiken. De registeraccountants nemen hun intrek in de bestaande kantoren van Alfa. 

De groei van de controlepraktijk komt niet alleen voort uit de audit- en assurance-opdrachten voor middelgrote en grote opdrachtgevers. Ook is Alfa Registeraccountants sterk in IT-audits en het opstellen van ISAE 3402 rapporten die inzicht geven in processen die worden geoutsourced. 

Over Alfa Registeraccountants 

Alfa Registeraccountants is gevestigd in Nijkerk, Gorinchem, Zelhem, Naaldwijk en Sneek. De organisatie werkt nauw samen met de collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs. Ook is Alfa Registeraccountants internationaal actief in een samenwerkingsverband met DFK International. Onder die vlag werken 220 accountants- en adviesorganisaties in 92 landen samen. 

Wilco van der Spek

Wilco van der Spek

Directievoorzitter

088 2533200 | wvdspek@alfa.nl


Meer over Wilco