Banner

Alfa NOW dichtbij

28 mei 2020 | Door:  Erik Bos

Je weet dat we je graag informeren. Ook over de maatregelen waarmee de overheid ondernemers wil ondersteunen in deze coronatijd. Nog liever zijn we daarover met je in gesprek. Alleen zó onderscheiden we samen snel wat voor jou relevant is. Dat is al een kopzorg minder bij alle informatie die de aandacht vraagt. Dat geldt zeker nu de compensatieregeling NOW wordt verlengd. Lees even mee of je jouw situatie herkent en bel je personeelsadviseur bij Salaris en Personeel.

Vanwege de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW 1.0) kun je (tot en met 5 juni 2020) een tegemoetkoming aanvragen in jouw loonkosten over de maanden maart, april en mei. Dat kan als je te maken hebt met een omzetverlies van tenminste twintig procent. De compensatieregeling wordt nu verlengd met een periode van vier maanden. Ook over de maanden juni, juli, augustus en september kun je een tegemoetkoming ontvangen. Dat wil zeggen: als je aan de voorwaarden voldoet. De voorwaarden van NOW 2.0 zijn echter net anders dan die van NOW 1.0. Zelfs de bepalingen rondom NOW 1.0 zijn recent nog aangepast. Uitgebreide informatie over de wijzigingen in NOW 1.0 en 2.0 lees je hier.

Redenen om contact te hebben

Tot snel!

Er is alle reden om contact met elkaar te hebben. NOW meer dan ooit. Onze adviseurs zijn je graag van dienst. Een afspraak is zó gemaakt.

Erik Bos

Erik Bos

Senior personeelsadviseur

088 2533200 | ebos@alfa.nl


Meer over Erik