Banner

Alfa Management Paneel

5 februari 2016 | Door:  Peter Bijvoet

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een nieuwe dienstverlening die wij u gratis aanbieden. Deze dienst is het Alfa Management Paneel (AMP)

Alfa Management Paneel

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een nieuwe dienstverlening die wij u gratis aanbieden.

Deze dienst is het Alfa Management Paneel (AMP). Het AMP is een online dashboard met de laatste cijfers van uw onderneming. Het dashboard wordt opgebouwd door de in uw administatie geboekte mutaties. In het dashboard is een financieel overzicht per periode, in totalen en een exploitatie overzicht opgenomen. U bent dus na de verwerking van de boekhouding meteen op de hoogte van de situatie van uw onderneming.

Het Alfa Management paneel is tegen betaling uit te breiden voor het maken van begrotingen, kengetallen , eventuele branchecijfers en advies van uw financieel adviseur. Dit is tegen vaste prijzen.

U kunt van ons, in de tweede week van februari, een uitnodiging verwachten voor de website van Visionplanner. Hier kunt u voor uzelf een account aanmaken en inloggen. Zodra u ingelogd bent, krijgt u inzicht in de laatste verwerkte cijfers van uw onderneming.

Mocht u nog vragen hebben over het dashboard en de verdere mogelijkheden, neemt u dan contact op met Peter Bijvoet of Kees de Waal.