Banner

Alfa Consultants groeit verder

18 november 2022 | Door:  Frank van Ee

De afgelopen maanden zijn Patrick de Vries en Annette de Graaf gestart als junior M&A consultants in het team van Alfa Consultants. Met ingang van 1 januari 2023 zal daarnaast Rémon Kwant in ons team starten als M&A consultant voor de regio Midden en Noord.

Patrick heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan Windesheim en heeft een achtergrond in de verzekeringsbranche. Hij is 26 jaar oud en woonachtig in Nijkerk. Annette heeft International Economics en Business gestudeerd in Utrecht en heeft eerder ervaring opgedaan met bedrijfsoverdrachten bij een adviesbureau voor familiebedrijven. Patrick en Annette draaien direct mee in verschillende projecten om van daaruit verder te kunnen groeien in het M&A vak.

Met ingang van 1 januari 2023 zal daarnaast Rémon Kwant in ons team starten als M&A consultant voor de regio Midden en Noord. Rémon is ingeschreven als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en heeft daarnaast ruim 12 jaar als bankier bij ABN Amro gewerkt. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan met financieringen, bedrijfsoverdrachten en M&A transacties zowel in de rol van relatiemanager en later ook als teamleider. Samen met Esther Krikke zal Rémon met name in het Noorden van Nederland actief zijn vanuit de kantoorclusters van Alfa in Zwolle, Hoogeveen, Groningen en Friesland.

Wij wensen alle nieuwe collega’s veel succes en plezier bij Alfa!