Aangeboden ter overname: Webwinkel golftrolleys en accessoires

24 september 2015 | Door:  Gert Bloemendal

Ter overname bieden wij een onderneming aan die drie jaar actief is in het online verkopen van golftrolleys en accessoires. De klanten bevinden zich in Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks worden circa 700 golftrolleys verkocht. De omzet inclusief bijbehorende tassen en accessoires bedraagt € 175.000 met een rendement van € 30.000.

Kandidaat-koper

De geschikte kandidaat-koper is een strategisch partij ter uitbreiding van haar huidige golf activiteiten. Door schaalvoordelen in de inkoop, biedt de overname van de activiteiten tevens inkoopvoordelen voor de bestaande activiteiten van kandidaat-koper. De order afhandeling en logistiek is momenteel volledig uitbesteed. Indien kandidaat-koper de verzending en opslag van de voorraad voor eigen rekening neemt, is het rendement eenvoudig te verhogen naar € 35.000.

Transactie

Verkoop van drie webwinkels (inclusief bijbehorende domeinnamen) en voorraad tegen een prijs van € 100.000 tot € 200.000. Indien gewenst, blijft verkoper enige tijd beschikbaar voor een ordentelijke overdracht.

Contact

Alfa Fusies en Overnames B.V.
ing. G. Bloemendal RAB

TEL: 088-2533202
E-mail: gbloemendal@alfa.nl
Website: www.alfa-fo.nl 
Twitter: @AlfaFenO

Gert Bloemendal

Gert Bloemendal

Projectleider


Meer over Gert