Banner

Ondernemersavond met Maarten van der Weijden

7 augustus 2019 | Door:  Hermien Hendriksen - Pelskamp

Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Goep Accountants en Adviseurs nodigen je uit voor een bijzondere ondernemersavond. Bijzonder, omdat Maarten van der Weijden onze gast is. De voormalig Olympisch kampioen én Elfstedenzwemmer deelt die avond zijn ervaringen met ons.

Sta je als ondernemer wel op scherp?

Doorzetten. Ambitieus zijn. Tegenslagen kunnen verwerken. Innovatief zijn. Eigenschappen om elke dag weer te kunnen presteren. Niet alleen als ondernemer, maar ook als zwemmer. Daarom ligt de wereld van zwemkampioen Maarten van der Weijden heel dicht bij die van jou als ondernemer. Ben je benieuwd hoe hij zijn topprestaties levert? Of wil je je laten inspireren door een kampioen voor wie ook letterlijk geen zee te hoog gaat? Kom dan donderdag 19 september naar De Radstake.

Maarten van der Weijden daagt ondernemers uit!

Deze informele ondernemersavond wordt georganiseerd door Alfa Accountants en Adviseurs, samen met Novel Groep Accountants en Adviseurs. Ons samengaan per 1 november biedt ook jou als ondernemer nieuwe kansen. Samen zijn we sterker! Dat lichten we die avond kort toe, want uiteraard krijgt Maarten van der Weijden die avond alle ruimte om zijn ervaringen met je te delen.

Programma

19.45 uur   Inloop.
20.00 uur  Start bijeenkomst, na een korte informatie aftrap staat het programma
                        vooral in het teken van Maarten van der Weijden en zijn ervaringen.
21.30 uur  Naborrelen, kennismaken en bijpraten.

Datum en locatie

Donderdag 19 september 2019
De Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE  Heelweg

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de onderstaande aanmeldknop. Deelname is kosteloos.  Wacht niet te lang: het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Aanmelden

We zien je graag 19 september a.s.

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Directiesecretaresse

088 2531314 | hpelskamp@alfa.nl


Meer over Hermien