Banner

Informatieavond MKB Academie Alfa Achterhoek

20 april 2022 | Door:  Rick van der Pennen

Ook al heb je nog zo'n succesvol bedrijf: succes is niet altijd gegarandeerd. Als ondernemer van de toekomst moet je op veel terreinen de bal hoog houden. Vooral in het mkb is het van belang goed de weg te weten in de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Een goede visie is nodig voor de strategie van het bedrijf. Welke keuzes maak je en wat is een goed moment? Hoe kun je omgaan met vraagstukken rondom personeel? Hoe doen andere ondernemers dat? Kan kennis op fiscaal gebied je een flink voordeel geven? Deze vragen komen aan de orde tijdens de Alfa MKB Academie. De Alfa MKB Academie biedt een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen.

Ter informatie en voor een uitgebreide uitleg over het programma organiseren we een vrijblijvende informatieavond. 

Wat heeft de Academie jou te bieden?

Het doel van de Academie is om met een groep mkb ondernemers informatie en kennis te delen over onder meer financiële en fiscale onderwerpen. Naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon door actieve en gerichte trainingen.

Welke thema's kun je verwachten?

De MKB Academie bestaat uit circa 10 bijeenkomsten waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

Het definitieve programma wordt op basis van de input van de deelnemers samengesteld.

Ook voor jou?

Het programma is bedoeld voor ondernemers waarbij de onderneming de 'startfase' voorbij is. Je zit in het proces van startende ondernemer naar manager en krijgt daardoor te maken met de nodige vraagstukken.

Informatieavond

Op woensdag 20 april organiseren we een informatieavond bij restaurant Beneman in Vragender. Dus heb je interesse in de MKB Academie? Meld je dan aan voor deze vrijblijvende informatieavond. 

Datum         20 april 2022
Tijdstip       19.30 uur
Locatie        Restaurant Beneman
                         Winterswijkseweg 9, 7134 NB Vragender

Aanmelden

Rick van der Pennen

Rick van der Pennen

Relatiemanager

088 2531298 | rvdpennen@alfa.nl


Meer over Rick