Banner

Even voorstellen

5 november 2018 | Door:  Hermien Hendriksen - Pelskamp

De afgelopen maanden hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Zij stellen zich graag voor.

Even voorstellen….

Peter Rondeel

Een nieuw, maar ook bekend gezicht in het cluster Achterhoek. Na 2 jaar afwezigheid ben ik weer terug bij Alfa in de rol van relatiemanager.
Opgegroeid op een melkveebedrijf in Hengelo Gld. Nu ben ik  woonachtig in Toldijk, midden in het werkgebied van cluster Achterhoek.
Al meer dan 20 jaar voer ik gesprekken met agrarische ondernemers in het oosten van het land. Waar ik het meest van geniet? Wanneer je als team samenwerkt en dit leidt tot het beste resultaat voor onze klanten. Dit geeft plezier maar ook voldoening in je werk.
Ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten!

Bastiaan ten Voorde

Ik ben Bastiaan ten Voorde. Samen met Daniëlle en onze vier kinderen gaan we binnenkort wonen in Beemte Broekland. Na mijn opleiding aan de CAH in Dronten heb ik 10 jaar bij de Rabobank gewerkt. In die periode heb ik het melkveebedrijf van mijn ouders overgenomen. Met de ervaringen van de Rabobank en ca. 15 jaar als melkveehouder ben ik op 1 september 2018 bij Alfa in Zelhem begonnen. Mijn functie is agrarisch bedrijfskundig adviseur. Hier ga ik mij hoofdzakelijk bezig houden met mestwetgeving, fosfaatrechten, bedrijfsplannen, BAS rapporten en gecombineerde opgaven. Ik zie ernaar uit om binnenkort persoonlijk met je kennis te maken.

 

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Directiesecretaresse

088 2531314 | hpelskamp@alfa.nl


Meer over Hermien