Iris Verweij

Iris Verweij

Management assistente

Iris Verweij is afgestudeerd bedrijfskundige en met deze kennis levert ze nu in diverse teams/projecten haar bijdrage. Haar afstudeerscriptie heeft ze in 2022 ook bij Alfa gedaan, deze had betrekking op het analyseren van gedrag omtrent organisatieveranderingen. Iris is op dit moment druk bezig om een geslaagd clusteroverschrijdend salesteam neer te zetten samen met de salesmanager.

Iris is 24 jaar, wonend in Vinkeveen en is erg sportief: hardlopen, zwemmen, fitness, fietsen en wandelen doet ze graag in haar vrije tijd. Daarnaast trekt ze graag met haar honden en zus (die ook werkzaam is bij Alfa :-)) de natuur in. Ze kan niet stilzitten en is nooit uitgeleerd: op dit moment is ze begonnen met de 1-jarige opleiding Grafisch Design. ‘Naast de kantoorwerkzaamheden kan ik ook echt mijn ei kwijt door creatief bezig te kunnen zijn, dit heb ik al vanaf jongs af aan. Vandaar dat ik dit graag naast mijn huidige werk wil bijleren’.

Iris is een enthousiast, leergierig en gedisciplineerd persoon, die graag samenwerkt met anderen om zo de krachten te bundelen en van elkaar te kunnen leren.