Als klantbeheerder bij Alfa bedien ik met name de glastuinbouwklanten van allerlei omvangen: van klein tot richting controleplichtig. Niet zo'n gekke keuze als je uit een echte tuindersfamilie komt en dus de nodige kennis en affiniteit hebt met deze branche. Voor Alfa, waar ik nu 5 jaar werk, heb ik 22 jaar als klantbeheerder voor een ander accountantskantoor gewerkt.

Accountant worden was in eerste instantie geen bewuste keuze van mij. Ik ben er via via ingerold. Na mijn MDS-diploma ben ik twintig jaar met tussenposes bezig geweest mijn accountancydiploma te halen. Na de studies PD, MBA, SPD en belasting assistent, heb ik uiteindelijk mijn AA afgerond. Met ook fiscale kennis op zak ben ik ook fiscaal creatief en denk altijd in fiscale (on)mogelijkheden.

Van karakter ben ik praktisch ingesteld en een nuchtere harde werker. Ik zet gemakkelijk plannen en ideeen om in uitvoerbare taken. Ik woon in Hoofddorp, ben getrouwd met Paula en heb twee jongens.

Waarom ik graag voor Alfa werk? Toen ik laatst een oud-collega sprak, vertelde ik hem over wat ik hier bij Alfa heb en meemaak, namelijk een enthousiast, naar buiten toe gericht team, dat mensen aan zich bindt. Een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Mooi om voor zo’n club te mogen werken!