In september 2016 ben ik bij Alfa gestart als werkstudent. Na het afronden van mijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit in 2017 ben ik met veel plezier bij Alfa blijven werken.

In mijn dagelijks werk als fiscaal adviseur houd ik mij bezig met allerlei fiscale vraagstukken, onder andere op het gebied van rechtsvormwijzigingen en bedrijfsoverdrachten, maar bijvoorbeeld ook het beantwoorden van vragenbrieven van de Belastingdienst behoort tot mijn werkzaamheden. Ik vind het een uitdaging om de vaak ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier over te brengen op de klant. Ook haal ik veel plezier uit de adviestrajecten, waarbij we met een team van collega’s alles zoveel mogelijk in goede banen leiden. Vaak moet er veel geregeld worden en dan is het belangrijk om het overzicht te bewaren. Het helpt hierbij dat ik graag gestructureerd werk.    

Bij Alfa krijg ik veel kansen om mij te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ik voel me betrokken bij mijn collega’s en ervaar een fijne werksfeer. Ik ben een leergierig, rustig persoon, die altijd precies en accuraat te werk gaat en weloverwogen beslissingen neemt.   

 


Recente artikelen van Linsey

Fiets in privé- of ondernemingsvermogen aanschaffen?

Fiets in privé- of ondernemingsvermogen aanschaffen?

11 juni 2020

Als je als IB-ondernemer een fiets aanschaft, heb je de keuze of je de fiets in privé koopt (privévermogen) op op naam van de onderneming (ondernemingsvermogen)