Banner

Yvonne Oudshoorn recent gestart als senior juridisch adviseur

28 maart 2019 | Door:  Marina de Wit

Yvonne Oudshoorn (40) is per 1 februari gestart bij Alfa. Zij werkt als senior juridisch adviseur voor cluster Aalsmeer-Bleiswijk. Yvonne heeft een achtergrond in het notariaat, de adviespraktijk voor vermogende particulieren en de accountancy. Haar werk staat in het teken van familiebedrijven: van geboorte, trouwen, overlijden tot scheiden en bedrijfsopvolging.

"Advies bieden rondom het familiebedrijf is mijn passie. De dynamiek van het bedrijf, het eigendom en de familie, de onderlinge invloed optimaliseren", licht Yvonne toe. “Mijn kracht is dat ik alles begrijp: het bespreken van cijfers, strategisch meedenken met de bestaande en de volgende generatie of een luisterend oor bieden.” Yvonne kan op zowel financieel, juridisch als strategisch gebied goed meekomen. Yvonne studeerde notarieel recht aan de Universiteit van Leiden (Master), volgde SPD Bedrijfsadministatie aan Nifa te Leiden, alsmede volgde zij een leergang familiebedrijfskunde aan het Instituut voor familiebedrijfskunde (IFBK) en de opleiding tot MfN mediator."

In haar werk is ze vooral goed in (familie)bedrijfsopvolging en procesplanning, waarbij andere specialisten ingelust kunnen worden. Yvonne heeft ervaring opgedaan bij:
- accountants- en belastingadvieskantoren als assistent accountant;
- een notariaat als kandidaat notaris (overdracht woningen, hypotheek, personen- en familierecht, estate planning, nalatenschapsplanning en boedelafwikkeling);
- een adviespraktijk private wealth (corporate housekeeping internationale structuren, strategisch advies ondernemer, juridisch advies, compliance werkzaamheden family office).

"Mooie bij Alfa is dat het alle disciplines voor ondernemers onder een dak heeft. Ik kom uit een echt ondernemersgezin, ben in het Haagse opgegroeid, maar heb ook een aantal jaren in Zeeland en Leiden-Centrum gewoond. Van nature ben ik zorgzaam, gedreven en ambitieus. Ik ben een fanatiek tennisster, houd van zeilen en skiën. Verder ben ik actief betrokken bij de hockeyvereniging in Wassenaar en neem deel in het Haags Vrouwen Netwerk. Ik ben getrouwd en heb twee mooie dochters."

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina