Banner

Wij verwelkomen Sascha van der Meer

13 februari 2020 | Door:  Marina de Wit

Sascha van der Meer stelt zich voor

Ik ben 1 februari 2020 bij Alfa begonnen als senior adviseur. Ooit ben ik begonnen als financial consultant bij Andersen en later bij Deloitte. Daarna overgestapt naar het bedrijfsleven en in diverse financiële functies werkzaam geweest. Mijn laatste twee functies waren projectrollen in wereldwijde transformatie programma’s. Binnen deze programma’s was ik verantwoordelijk voor het wereldwijd standaardiseren van financiële processen, het uitrollen ervan, de implementatie van software en het change management proces binnen de organisatie. Pittige rollen waarbij ik te maken had met veel reizen en werken in andere tijdzones. Dat werd een te grote opoffering voor mij en mijn gezin. En toen kwam Alfa om de hoek.

Bij Alfa ga ik een nog niet bestaande rol bekleden; ik word portfoliomanager en projectleider internationaal. In eerste instantie start ik in Aalsmeer en in een later stadium ga ik waarschijnlijk ook in Bleiswijk aan de gang. Mijn internationale ervaring en ervaring in transformatie programma’s komen hierbij zeker van pas. Ik vind het heel leuk om met innovaties bezig te zijn en ga graag de uitdaging aan om mijn bijdrage te leveren aan het verandertraject waarin Alfa zit zodat Alfa een wendbare organisatie is en in de toekomst blijft.

Wat ik waardeer in Alfa is de ruimte voor initiatief en creativiteit, het enthousiasme van de mensen en de open, eerlijke, oprechte communicatie. Zelf ben ik ook een enthousiast positief ingesteld mens, ondernemend van aard en gedreven om resultaten te behalen.

 

Ik woon in Oude Wetering met mijn man en twee dochters van 9 en 11 jaar. We zijn een sportief gezin. Daarnaast vul ik mijn vrije tijd het liefst met mooie reizen maken, naar het theater gaan en genieten van de Thaise keuken.

 

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina