Banner

Quinsey start als stagiaire bij Alfa Aalsmeer

14 september 2021 | Door:  Marina de Wit

Quinsey van den Ancker loopt de komende twintig weken stage in het accountancyteam in Aalsmeer. Zij is derdejaars studente en volgt de opleiding finance & control aan de Hogeschool van Amsterdam. Vivian Fransen zal haar bij Alfa begeleiden. “Bij Alfa ga ik ontdekken of accountancy iets voor mij is”, aldus Quinsey.

De 21-jarige stagiaire kwam niet zomaar bij Alfa terecht. Haar ouders waren al met hun Loonbedrijf G.P. van den Ancker en Zoon B.V. aan Alfa verbonden. “In mijn vrije tijd help ik met name mijn ouders in hun bedrijf.” En dan bedoelt Quinsey dat zij op de trekker zit. “Dat werk varieert van werken op het land tot werken in de grond-, weg- en waterbouw.” Quinsey is dus een stoere meid, die naast het loonwerk ook graag in het weekend uitgaat met vrienden of in shape blijft op de sportschool.

Haar eerste week bij Alfa noemt ze ‘hartstikke leuk’. "Nog aardig wat mensen op kantoor, uiteraard rekening houdend met het maximum aantal i.v.m. corona. Ik bof maar, andere stagiaires moeten nu vanaf huis werken. En iedereen is bereid om mij te helpen.” Quinsey omschrijft zichzelf als een rustig persoon en doorzetter, die haar werk het liefst gelijk afmaakt. “Werk laten liggen is niks voor mij, dat geeft me een onrustig gevoel.”

Wij wensen Quinsey succes met haar stage!

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina