Banner

Paul van Schinkel pakt taken op die bij hem passen

16 november 2022 | Door:  Marina de Wit

Paul van Schinkel (25) werkt nu bijna een jaar bij Alfa Aalsmeer als assistent accountant. Naast het jaarwerk dat hij voor onze klanten verzorgt, maakt hij sinds kort ook onderdeel uit van ons recruitmentteam. Want Alfa is altijd op zoek naar nieuwe, fijne collega’s net zoals Paul ;-)

Loopbaan

Samen met Alfa stippelt Paul zijn loopbaan uit. Hiervoor krijgt hij alle ruimte. “Ik ben pas begonnen met mijn AA-opleiding in Almere. “Doordat ik bij Alfa al regelmatig bij klantbesprekingen aanschuif, merk ik dat klantcontact goed bij mij past. Tijdens mijn functioneringsgesprek bespreek ik samen met mijn leidinggevende mijn pad voor de komende jaren en kijken we tevens wat er nu goed gaat en wat nog aandachtpunten zijn. Vanuit de assistentenrol wil ik doorgroeien naar het klantbeheerderschap. Hier heb je theoretische, maar ook persoonlijke ontwikkeling voor nodig. Vanaf volgend jaar ga ik stagiaires begeleiden. Hier smelt de theoretische en persoonlijke ontwikkeling samen: door ze het werk in Jip en Janneketaal uit te leggen, leer en groei ik daar zelf ook weer van. Mooi om zo snel verantwoordelijkheid te krijgen!”

Incidenteel

Paul gaat door: ''Verder zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding van het team. Zo houd ik mijn ogen open op LinkedIn en in mijn netwerk. Ik kan mij goed inbeelden hoe het is om voor een nieuwe uitdaging te gaan, omdat ik recent dit zelf ook heb meegemaakt. Dit maakt de gesprekken gemakkelijker met een potentiële collega. Zelfs in de drukke publicatiemaand is hiervoor ruimte in de agenda. De drukke oktobermaand maak ik trouwens voor het eerst mee. De druk lag afgelopen maand hoog, maar je gaat er met z’n allen voor, je probeert er iets moois van te maken en dat lukt, want we werken allemaal hard aan hetzelfde doel: de klant zo goed mogelijk bedienen. Daar werken wij graag incidenteel voor over op de zaterdag: gezellig met een lekker broodje erbij! Vanaf november is het een stuk rustiger en neem ik weer wat vrije dagen op!” Ook is Paul op 17 november betrokken bij de Inhousedag die Alfa Aalsmeer organiseert om stagiaires in de komende jaren aan te trekken. “Leuk dat Alfa je naast je reguliere werk ook de ruimte biedt andere taken op te pakken die bij je passen.”

Padel

Naast Paul z’n ambities, vindt hij ontspannen net zo belangrijk: ik speel tegenwoordig wekelijks een potje padel samen met mijn collega’s Rick Verhelst, Nathan Alderden en Sander Hooijman. Want naast het sportieve tintje, draagt teambuilding ook bij aan het plezier in je werk!”

Wil jij niet wachten tot Paul jou als potentieel talent benadert of lijkt het jou wat om kennis te maken tijdens een potje padel :-), ga dan gelijk naar onze website om de vacatures te bekijken. 

 

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina