Banner

Nieuwe klantbeheerder stelt zich voor

16 januari 2020 | Door:  Marina de Wit

Roy: "Ik ben 1 januari 2020 bij Alfa begonnen. Jaren geleden startte ik mijn carrière als belastingadviseur, maar kwam erachter dat ik meer een generalist ben dan een specialist en maakte daarom de switch naar klantbeheerder. Als beginnend adviseur wil ik mensen graag ontzorgen en laat specialisme en vakliteratuur nu graag aan anderen over.

Bij Alfa bedien ik een breed pakket aan klanten. Mijn kennis over Exact Online komt hierbij goed van pas. Ik merk dat de bedrijfskundige kant mij ook trekt. Van nature denk ik praktisch en oplossingsgericht. Ik heb een groot empathisch vermogen, ben nieuwsgierig hoe mensen denken en houd van gezelligheid. Voor dit laatste ben ik bij Alfa aan het goede adres. Mijn eerste periode bij Alfa voelt als familie, thuiskomen. Er heerst een open sfeer binnen een jong en intelligent team. Het met zorg gemaakte inwerkprogramma maakte het contact gelijk laagdrempelig.

Ik woon in Roelofarendsveen. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met (verre) reizen. Recent ben ik naar Colombia, Cuba, Vietnam en Cambodja geweest. Geweldig om culturen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Noord-Vietnam heeft indruk op mij gemaakt: toen ik alleen op mijn scooter door de bergen reed, werd ik bevangen door een gevoel van totale vrijheid.

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina