Banner

Even voorstellen: Corina en Ivar

6 april 2021 | Door:  Marina de Wit

Corina Mittendorf (46, secretaresse) en Ivar Tuijn (24, assistent accountant) zijn 1 april  gestart op kantoor Aalsmeer.

Corina is getrouwd en woont in Aalsmeerderbrug. In haar vrije tijd trekt zij er graag op uit met haar twee honden en vind je haar ook driemaal in de week bij Fitness Aalsmeer voor een intensieve bootcamp. Corina heeft 21 jaar bij Rabobank regio Schiphol en Rabobank Groene Hart Noord gewerkt onder andere als assistente private banking.

Zij vindt zichzelf sociaal en klantvriendelijk, wat haar goed van pas gaat komen in haar nieuwe rol als secretaresse. “Ik voel me op mijn eerste dag bij Alfa al erg welkom!” Corina gaat zich onder andere bezig houden met het jaarrekeningproces en de sales.

Klantcontact

Ivar volgt momenteel de master Accountancy & Advisory opleiding in Almere. Voor Alfa heeft hij zijn stage bij Horlings Accountants gelopen en is hij tien maanden in dienst geweest bij Baker Tilly. “De begeleiding bij Baker Tilly was prima in orde, maar ik haalde niet voldoende uitdaging uit mijn werkzaamheden qua klantcontact en tussentijdse rapportages.”

Ivar woont sinds kort samen met zijn vriendin in Heemskerk. Ivar noemt zichzelf dan wel een rustig persoon, maar pre-corona was hij zes dagen in de week aan het kickboksen! Zijn eerste indruk bij Alfa is ‘uitbundig en vrolijk’. “Wat mij tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek vooral opviel, was dat de nadruk niet alleen op de inhoud van de functie lag, maar minstens zo belangrijk was de klik. Dat maakte het vooral een open en gezellig gesprek."

Ivar gaat verder: "Als ik naar de toekomst kijk, zie ik mezelf na de accountantsopleiding doorstuderen voor register belastingadviseur, zodat ik op termijn de brede adviseringskant op kan."

Wij wensen Corina en Ivar succes in hun nieuwe functie bij Alfa!

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina